Header Nieuwe Collega's

Terugblik: Nieuwe Gezichten, Vakbeurs Facilitair en Verbetering Dienstverlening

Wat gebeurde er afgelopen week? Procore selecteert elke week een aantal interessante items om nog eens terug te blikken op alles wat er deze week is gebeurd. In deze editie een update over Procore: nieuwe gezichten, Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer en ISO 9001.

Meer Procore

Afgelopen woensdag, 1 februari, heeft Procore weer twee nieuwe talenten mogen verwelkomen. Jasper Essing en Peter Oosterbaan. Binnenkort stellen wij onze nieuwe facility consultant en project manager uitgebreid aan u voor.

Young Professionals: Vakbeurs Facilitair

Vorige week vrijdag heeft een delegatie van de Young Professionals hun kennis kunnen uitbreiden op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Met bezoeken aan meerdere lezingen en stands is onder meer kennis opgedaan op gebied van huisvestingsconcepten, risicogestuurd asset management voor het vastgoedportfolio, facility management, gebouwbeheer, tools voor het meten van werkplekbezetting en het in populariteit toenemende WELL-certificaat.

Don’t make promises, make the difference

Op dezelfde dag als de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer bracht BSI ons een bezoekje. De auditor, Vincent Dekker, plaatste een bericht op LinkedIn waar wij best wel een beetje trots op mogen zijn:

“Er zijn best veel bedrijven die een beetje Procore kunnen gebruiken!”

“Als auditor kom ik bij veel bedrijven over de vloer. Zo ook bij een bedrijf dat wat mij betreft wel even onder de aandacht mag komen. Al is het alleen maar vanwege de gemiste kans omdat sommige organisaties het bestaan van deze dienstverlening niet kennen en zichzelf weleens te kort kunnen doen. Bij sommige kantoren waar ik kom is de inrichting sfeervol en aantrekkelijk voor werknemers. Wat ik helaas vaker tegenkom zijn kantoorinrichtingen waar schijnbaar geen visie aan ten grondslag heeft gelegen. Daardoor hebben ze eerder een negatieve dan een positieve uitwerking op werknemers. Lawaai, slechte luchtkwaliteit en een antieke inrichting zijn enkele voorbeelden. En dan denk ik: “gemiste kans, deze bedrijven kunnen wel een beetje Procore gebruiken!”

In het nieuws: