Terugblik Procore Header

Terugblik: Daglicht op de Werkplek en Strategisch FM

Wat gebeurde er afgelopen week? Procore selecteert elke week een aantal interessante items om nog eens terug te blikken op alles wat er deze week is gebeurd. In deze editie (2 t/m 6 januari): daglicht op de werkplek, strategisch FM en 5 HR-trends op de werkplek.

“Beste baas, geef ons licht”

Vandaag kwam de zon om 08:46 uur op. Om 16:45 uur gaat hij weer onder. Wij zijn productiever bij veel licht, maar creatiever in het schemerdonker. Lees op nrc.nl waarom er niets boven daglicht gaat.

5 belangrijke opdrachten voor strategisch FM

Steeds meer facilitaire bedrijven kiezen voor outsourcen en regiemodellen. Maar hoe zorgen zij er in die rol voor dat de strategie voldoende aansluit bij de visie, missie en strategie van de organisatie? De rol van strategisch facility management verandert. Lees vijf belangrijke opdrachten voor strategisch FM.

5 HR-trends met impact op de werkplek

Meer focus op beleving, opkomst van blended workforce, teams in plaats van personen, workplace wellness en doorbraak van Virtual Reality. Lees hier waarom welke HR-gerelateerde trends een directe impact hebben op de inrichting van de werkplek.