Werken bij Procore

Werken bij Procore?

Procore maakt graag kennis met talent. Ook als wij geen concrete vacature hebben, komen we graag in contact met ambitieuze project managers en experts op het gebied van vastgoed, werkplekken, huisvesting en facility management. Stuur een CV inclusief motivatie naar info@procore.nl voor een open sollicitatie.

Consultant Facility Management (Medior)

Wij zijn op zoek naar een communicatieve en zelfstandige consultant facility management (medior) met minimaal 5 jaar ervaring. Een facilitair adviseur met passie voor het vak, passie voor de opdracht waarop je wordt ingezet. Met respect en aandacht voor je omgeving. Je denkt integraal en hebt de rol om de klant te adviseren hoe het beste uit zijn huisvesting en medewerkers te kunnen halen en daarmee zijn core business optimaal te faciliteren. Bekijk de volledige vacature hier.

FM Freelancers & Consultants

Wij willen ook graag in contact komen met zelfstandig consultants/freelancers in het werkveld facility consultancy die al een aantal jaren met passie voor het vak het verschil maken voor hun klanten. Buitengewoon is onze standaard. Je bent communicatief vaardig, enthousiast, proactief en flexibel. Je hebt een goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift. Je bent bereid landelijk te reizen om je expertise en enthousiasme in te zetten bij onze opdrachtgevers. Meer weten? Bel met Marloes van Vulpen op 06-46746067. Afspreken? Mail je cv en je beschikbaarheid naar marloes.van-vulpen@dreso.com.