Procore-verwelkomt Pim, Kim en Ying Ying

Procore verwelkomt nieuwe collega’s

Gedurende de drukke zomerperiode heeft Procore nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Tijd voor een introductie!

Ying Ying Ip

Ying Ying Ip is op 1 september begonnen als project manager bij Procore. Project management, testfits en bouwkunde zijn haar specialiteiten. Ying Ying’s passie komt tot haar recht bij projecten op het gebied van huisvesting waarbij de belangen van de organisatie centraal staan en zij de mogelijkheid krijgt om de mooie plannen van de interieurarchitect te realiseren.

Pim Prins

Sinds 1 juli werkt Pim Prins als project manager bij Procore. Pim weet binnen projecten de beste samenwerking te vinden tussen de diverse betrokken actoren en disciplines om de ultieme prestatie te leveren. Een goede en duidelijke balans tussen commitment, competentie en verantwoordelijkheid staat bij Pim centraal bij het leiden en begeleiden van een project. Pim is momenteel druk bezig met project management bij L’Oreal.

Kim Tielman

Het facilitaire team is sinds 1 juni uitgebreid met Kim Tielman. Door klantbeleving centraal te stellen en processen hierop af te stemmen vindt Kim de juiste balans. Reizen is één van haar grootste hobby’s; het ontdekken van de mooiste plekjes op de wereld. Kim is drie dagen per week als facility support te vinden bij een leasemaatschappij op interim basis. Daarnaast aansluitend twee dagen bij BNP Paribas, waar zij ondersteuning biedt bij het inrichten van de faciliteiten van het nieuwe kantoor.

Famke Desart

Last but not least; Famke Desart, momenteel in het laatste jaar van haar opleiding Vastgoed en Makelaardij aan de Hogeschool van Rotterdam. Tot eind januari zal zij bezig zijn met haar afstudeeronderzoek. Ze onderzoekt hoe verduurzaming van bestaand vastgoed verder gestimuleerd kan worden bij opdrachtgevers van Procore. Door het inzichtelijk maken van de mogelijkheden en het adequaat presenteren van de voordelen moet de drempel richting verduurzaming verlaagd worden.

Wij zijn blij met de komst van deze gedreven collega’s en wij wensen hen veel succes en plezier toe bij Procore.