Introductie Peter Oosterbaan en Jasper Essing

Even Voorstellen: Jasper & Peter

Begin februari heeft Procore twee nieuwe teamleden mogen verwelkomen. Wij stellen hen graag aan u voor!

JASPER ESSING

Jasper Essing startte op 2 februari bij Procore, is geboren en getogen in Venray (Noord-Limburg) en woont sinds zijn studie in Tilburg. Na een hbo-opleiding aan de Academie Diedenoort Facility Management en een post-hbo Facility Management aan het Ifmec in Doorn was Jasper nog niet uitgeleerd. In 2015 behaalde hij zijn Msc Facility Management aan de Liverpool John Moores University.

Na twee jaar gemeentewerk en ruim acht jaar in de zorg bij SMO Breda wilde Jasper de andere kant van de markt zien. “Ik wilde de dynamiek opzoeken bij een dynamische club”, aldus de 36-jarige Limburger.

PETER OOSTERBAAN

Peter Oosterbaan is 1 februari begonnen bij Procore als project manager. In 2013 behaalde hij zijn Master in Architecture, Urbanism and Building Sciences, waarna hij als huivestingsadviseur aan de slag is gegaan bij PTG Advies en vervolgens Sentus. Peter heeft door heel Nederland gewoond en vertoeft momenteel in Den Haag.

Peter houdt van reizen, architectuur en wielrennen. Zijn eerste opdracht bij Procore vervult hij als Proces Coördinator bij Liberty Global. De uitdaging om in een team op zoek te gaan naar de maximale toegevoegde waarde voor de eindgebruiker van een pand is wat hij het leukst vindt aan zijn rol.

Welkom Peter en Jasper, wij wensen jullie veel plezier en succes!