Nieuwe Werkstijlen

Een nieuw werkplekconcept verhoogt de productiviteit, creativiteit en tevredenheid van medewerkers

Nieuwe werkstijlen zoals Het Nieuwe Werken is geen doel op zich. Dus geen zware veranderingsprocessen, maar redeneren vanuit de medewerker. Durf te faciliteren wat past bij de persoon en het soort werk dat hij of zij doet. Dat verschilt per dag.

Zorg voor een werkomgeving die naadloos aansluit bij wat uw medewerkers verwachten.

Onze adviseurs onderzoeken dit met intensieve interviews en workshops. Zij willen de onderste steen boven hebben. Met als resultaat een specifiek beeld van een werkomgeving dat aansluit op uw bedrijfsproces en de medewerkers die dat voor u invullen. U wilt immers ook dat de beste medewerkers uit de markt blijven kiezen voor uw onderneming.

10 voordelen van huisvesting afgestemd op de organisatie

Het vernieuwen van een werkomgeving of werkplekconcept brengt meerdere positieve veranderingen met zich mee:

• Behouden en aantrekken talent;
• Interactie tussen afdelingen;
• Duurzaamheid verbeteren;
• Meer energie op de werkvloer;
• Hogere arbeidsproductiviteit;
• Verbetering werkprocessen;
• Stimuleert creativiteit;
• Kostenbesparingen;
• Trotse werknemers;
• Imagoverbetering.

Wie gingen u voor?

Al sinds 1998 helpt Procore organisaties met het ontwikkelen en toepassen van werkplekconcepten en Het Nieuwe Werken. Bekijk hieronder de referenties van organisaties die eerder gebruik hebben gemaakt van onze werkplekconceptspecialisten:

ABN AmroPhilipsRecreatie Midden-Nederland
ABN Amro Innovation Centre, de plek waar de buitenwereld bij de bank binnenkomt en ziet hoe zij op de ontwikkelingen in de samenleving reageert en anticipeert.Het ontwikkelen en ontwerpen van het werkplekinnovatieconcept voor Philips wereldwijd, aangevuld door het implementeren van de pilotprojecten.Voorbereiding en begeleiding bij de transitie van een traditionele kantooromgeving naar een open omgeving met flexibele werkplekken.
Bekijk de hele caseBekijk de hele caseBekijk de hele case

Bekijk al onze projecten hier.

Kennis delen

Eerder deelden onze consultants kennis over de introductie van een nieuwe werkstijl, anders werken, Het Nieuwe Werken en de ervaringen van een nieuw werkplekconcept:

» Hoe zorg je voor een goed werkplekconcept?
» De voordelen van een goed werkplekconcept
» Ervaringen van een nieuw werkplekconcept

Meer weten?

Benieuwd naar meer info, een offerte aanvragen of gewoon eens een kop koffie drinken? Vul het formulier hieronder in of bel één van onze mensen direct.

Niet op zoek naar een nieuw werkplekconcept?

Procore is een adviesbureau dat project management, consultancy en interim services levert op gebied van vastgoed, huisvesting en facility management. Dagelijks werken er meer dan 30 specialisten aan uiteenlopende vraagstukken.