Fotoboek: Kantoor Bose

DELEN VIA in-2c-21px-r

De opdrachtgever

Bose Corporation werd in 1964 opgericht door Dr. Amar G. Bose. Het bedrijf is één van de grootste en meest bekende audiotechnologie-ontwikkelaars in de wereld. Bose staat bekend om haar home entertainmentsystemen en -speakers, de Wave® producten, premium automuzieksystemen, geluidsreducerende headsets en geluidsinstallaties voor openbare ruimtes en muzikanten. Bij Bose Nederland zijn zo’n 150 medewerkers werkzaam.

Benieuwd naar het nieuwe kantoor van Bose? Klik hier om het fotoboek te bekijken.

Het pand

De Nederlandse vestiging van Bose geluidssystemen was gevestigd in Edam. Uiteindelijk is de keuze voor de nieuwe locatie gevallen op een pand in Purmerend. Met het treinstation op 5 minuten loopafstand en voldoende parkeergelegenheid was de bereikbaarheid een belangrijk punt gedurende de locatiejacht. Goede bereikbaarheid was niet alleen een groot voordeel voor het huidige personeel, maar ook een plus om toekomstig talent aan te trekken. Naast het Nederlandse personeel zijn ook de afdelingen marketing en ICT van Bose Europe in het pand gehuisvest. Op 1 september 2015 heeft Bose de sleutel ontvangen van het nieuwe pand en zijn de werkzaamheden direct gestart.

Het project

De ambitie van Bose was om de kantoren in Nederland onder één dak te huisvesten. De oude kantoren voldeden niet aan de nieuwste eisen. Procore heeft over een periode van zes maanden aan de volgende deelopdrachten (mee)gewerkt: brief & concept, survey & site evaluation, scheme design, detailed design, technical design, tender & construction en final completion.

• Internationale opdrachtgever;
• Geacteerd als general contractor;
• Veel maatwerk, hoge kwaliteit afwerking;
• Speciale plafondeilanden;
• Innovatief.

Benieuwd naar het resultaat? Klik hier om het fotoboek te bekijken.

“Even though I was not involved in this project from the start, Procore did an excellent job in bringing me up to speed. Whenever I have a question they are very helpful and aim to have it resolved as quickly as possible.

Procore is definitely a PROfessional, COmmitted and REliable company to work with!”

Cherise Haulo, European Management Assistant at Bose