Young Professionals Procore

De Young Professionals Zijn Los

Bij Procore ligt al langere tijd de wens om de jongere generatie binnen de organisatie nog beter te faciliteren in hun ambities. Om deze wens werkelijkheid te maken zijn de Young Professionals van start gegaan. Een platform voor de ontwikkeling van de volgende generatie senior consultants en project managers. Hieronder volgt een verslag van de eerste bijeenkomst.

Woensdag 9 november verzamelden de jonge professionals van Procore zich rond 16:00 uur in het Infinity-gebouw (voormalig ING House). In één van de meest toonaangevende gebouwen van Nederland is er vervolgens gebrainstormd over de invulling van een nieuw platform.

Regelmatig verzamelen we met alle Procorianen op kantoor, bij opdrachtgevers of op een andere externe locatie. We delen kennis over een bepaald onderwerp of actualiteit, organiseren een workshop of bezoeken een project. De project manager vertelt dan over de aspecten binnen een opdracht die uitstekend zijn verlopen, maar ook juist over de uitdagingen of bepaalde elementen die niet goed zijn verlopen. Zo leren we van elkaar en houden we elkaar scherp.

Het nieuwe programma, Young Professionals, is gericht op persoonlijke talentontwikkeling en de collectieve ambitie om te groeien en innoveren binnen Procore. Om talentontwikkeling te stimuleren organiseren we educatieve activiteiten en verzamelen we eens per twee maanden met de jongere helft van Procore.

Tijdens de brainstormsessie zijn er verschillende vraagstukken en ideeën naar voren gekomen waar we met zijn allen mee aan het werk gaan. Het programma wordt vormgegeven door gezamenlijke sessies in de vorm van interessante sprekers, netwerkborrels, trainingen, projectbezoeken en alle andere sessievormen die we nog gaan bedenken.

Na de brainstorm zijn we meegenomen door Wilfried Brussee, Manager Housing & Facilities bij Lexence. Hij vertelde ons over het herhuisvestingstraject dat hij begeleid heeft. Na de leerzame presentatie hebben we een rondleiding gekregen door het Infinity-gebouw, in de volksmond ook wel ‘de schoen’ of ‘de kruimeldief’ genoemd. Een leuke en leerzame rondleiding door een gebouw waar velen van ons dagelijks langsrijden. Wilfried, bedankt!

De Young Professionals zijn los. U bent gewaarschuwd.

img-20161110-wa0005

img-20161110-wa0006

20161109_165743

20161109_154533